AlgemeenIk heb onlangs een nieuwe pc gekocht bij Megekko en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk was om precies te vinden wat ik nodig had. De productbeschrijvingen waren duidelijk en informatief, en de prijzen zijn scherp, vaak lager dan bij concurrenten.
Wat vooral indruk op me maakte, was de snelle levering. Mijn pc werd binnen de beloofde tijd bezorgd, goed verpakt en in perfecte staat. De klantenservice van Megekko verdient ook een pluim; ze waren vriendelijk en behulpzaam toen ik een vraag had over mijn bestelling.
Kortom, Megekko is een betrouwbare webshop met een breed assortiment en uitstekende service. Ik zou hier zeker opnieuw kopen en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar goede deals en een betrouwbare aankoopervaring.
Wat me echt positief verraste, was de snelle levering. Ik had mijn pc de volgende dag al in huis, precies zoals beloofd. Alles was zorgvuldig verpakt en in perfecte staat bij aankomst.
KlantenserviceDaarnaast wil ik de klantenservice van Megekko een speciale vermelding geven. Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld, maar toen ik contact opnam, werd ik snel en vriendelijk geholpen. Ze gaven me precies de juiste informatie en ik kon mijn bestelling eenvoudig aanpassen. Dankzij hun hulp heb ik uiteindelijk het perfecte product in huis gehaald.
Al met al biedt Megekko niet alleen een breed assortiment en snelle levering, maar ook een uitstekende klantenservice die klaarstaat om je te helpen wanneer dat nodig is. Ik zal hier zeker weer bestellen en raad Megekko aan iedereen aan!