Azerty

Een aantal producten besteld waarbij de prijs in orde was en ik het gevoel kreeg dat ik bij een eventuele garantie afhandeling in de toekomst goed geholpen zou worden. Bestelling verliep soepel. Het duurde vervolgens wel een aantal dagen voor alle producten binnen waren. Daarbij duurde dit in totaal maar 1 dag meer dan aangegeven op de voorraad indicatie dus was wel ingecalculeerd.

De doos met producten was stevig en goed verpakt. Op de Tray CPU na kwam alles in de originele doos en daarmee goed aan. De Tray CPU kwam echter in een doosje wat slechte bescherming gaf. Dat was te zien aan de bovenkant van de CPU waar krasjes op zaten. Een van de pinnetjes was zelfs gebogen. Gelukkig kon ik dat zelf verhelpen en werkt de CPU voorlopig goed. Ik zou Alternate echter wel adviseren voor de verzending van CPU's een alternatieve verpakking te overwegen.

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van je review!

Vervelend om te lezen dat de Tray CPU wat beschadigd bij je is aangekomen.
Dit is absoluut niet hoe wij willen dat producten bij klanten geleverd worden. Mijn excuses voor het ongemak!
Fijn om te horen dat je de pinnetjes zelf hebt weten terug te buigen en dat de CPU voor nu naar behoren werkt.

Je feedback zet ik dan ook door naar mijn collega's van het magazijn, zodat dit hopelijk in de toekomst niet nog een keer voorkomt.

Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar review@azerty.nl.

Jasmijn
Azerty Klantenservice