Azerty

Meedenkend met het probleem...
In Januari een Thinkpad notebook besteld met een leuke korting omdat het een ABC Keuze was. Dat betekend, reeds eerder opengemaakt en gebruikt door een klant. Natuurlijk heb je geen idee wat de eerste gebruiker met het notebook heeft gedaan. Vond het van de week tijd om er een verse Windows 11 Pro op te zetten, maar helaas, het beginscherm/inlogscherm blijft hangen op het inloggen bij een voor mij totaal onbekende website. SSD formateren? helpt niet. Andere SSD? helpt niet. Zonder SSD? helpt ook niet. Ik mag toch hopen dat het niet mijn probleem wordt. Heb al een paar ideeën van Azerty gekregen, ze reageren dus wel aardig snel. Helaas had ik dat ook al gedaan, dus nog steeds geen werkend notebook. Heb er alle vertrouwen in dat de techneuten begrijpen wat het probleem kan zijn.......

Prima verzending en ontvangen. prima op tijd.
Beloofd is beloofd, het thema van Azerty.

Reageren in 1 dag. prima dus. Zonder werkend notebook is het nooit snel genoeg, maar snel genoeg.

Scorekaart voor Azerty