ALTERNATE België

Ze hebben mij bij Alternate goed geholpen bij het bouwen van een PC. Vanaf het het samenstellen tot de aflevering. Ze hebben mij geholpen de onderdelen voor de build te kiezen en toe te lichten waarom een bepaald onderdeel een goede keuze is. Ze hebben mij ook verschillende offertes gemaakt omdat ik nog niet zeker was wat ik wou. Zo kon ik een prijsvergelijking doen en kiezen wat het beste bij mij past. De build werd besteld met een voorschot en was sneller klaar dan verwacht! Ook tijdens het ophalen heb ik nog tal van vragen mogen stellen en namen ze de tijd om deze te beantwoorden.
Ook telefonisch waren ze bereikbaar achteraf wanneer er iets onduidelijk was voor mij.
Bedankt voor de fijne ervaring!

Bedankt voor de fijne ervaring!

Bedankt voor je goede review! Veel plezier met je nieuwe pc. 😊

Scorekaart voor ALTERNATE België