Beste,
Bedankt voor het achterlaten van je review.
Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service, dat is uiteraard niet onze bedoeling en ik wil je dan hiervoor ook mijn excuses aanbieden!
De verzendkosten die je betaald hebt kun je via onze serviceafdeling declareren.
Hiervoor zou ik je willen vragen om te mailen naar service@azerty.nl. Graag in deze mail je inlever/verzendbewijs meesturen met daarop zichtbaar de betaalde verzendkosten.
Dit bedrag mag je dan binnen enkele werkdagen terug verwachten op je rekening!
Google heeft Fitbit overgenomen en vanuit ons accepteren ze helaas geen nieuwe RMA verzoeken meer.
De fabrikant heeft ons RMA verzoek geweigerd en het product aan ons geretourneerd.
Helaas dien je als klant zelf contact op te nemen met Google om een RMA in te schieten en via deze weg het product onder de garantieperiode aan te melden.
Als het goed is heb je van mijn collega de contactgegevens van de fabrikant per mail mogen ontvangen.
Uiteraard hadden wij je graag verder willen helpen, maar is dit helaas de procedure van Google die wij dienen te hanteren.
Wat betreft de mail met daarin ''met veel plezier geholpen hebben'', dit betreft een automatische systeemmail.
Zodra ons systeem doorheeft dat het product geretourneerd wordt naar de klant, wordt er ook een mail verstuurd.
Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog op of aanmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan via review@azerty.nl.
Jasmijn
Azerty Klantenservice