Azerty

Zaterdag besteld en maandag in huis, zoals beloofd. altijd erg fijn om zaken te doen met Azerty zowel privé als zakelijk alleen maar goede ervaringen met Azerty. Niet voor niets al sinds 2013 een blije klant van Azerty.

En dat de pakbon geen bedragen bevat is ook echt top service ;) oh die videokaart, ja kosten maar een paar tientjes ;) :P

Producten zijn altijd met zorg verpakt en ook in een passende doos, dus niet dat het kan beschadigen door verschuiven.

Actiecode was helaas niet inbegrepen maar na contact (telefonisch!! steeds minder webshops bieden dat aan) kreeg ik netjes en vriendelik uitgelegd dat de actiecode na 14 dagen zal worden verstuurd. dit om fraude tegen te gaan (product enkel bestellen voor een gratis game om dan het product daarna terug te sturen) wat achteraf gezien heel erg logisch is

Scorekaart voor Azerty