AlgemeenProduct bestellen is prima. Vaak de goedkoopste maar daar zit dus een duidelijke reden achter.
VerzendingLevering was top. Snel en prima geleverd. Het probleem zit ook zeker niet hier. Jammer dat het met dhl gaat maar goed, dat probleem zit bij DHL. Maar kapot profuct leveren en dan mij de schuld geven kan echt niet.
KlantenserviceMoederbord bestelt van 160 euro dat onderdeel was van een bestelling van meer dan 500. Kapot geleverd en direct ongebruikt teruggestuurd. Krijg ik bericht terug dat het binnen garantie gerepareerd wordt door de leverancier. In andere woorden zit ik nu dus een maand zonder moederbord en heb ik dalijk dus in plaats van een nieuwe een gerepareerd kapot product. Gemailt en krijg vervolgens een mail terug dat het mijn schuld is en dat ze dus niks anders kunnen doen. Al dit over een moederbord van minder dan 200 euro terwijl ik misschien al wel meer dan 10k bij hun aan spullen heb gekocht. Erg jammer. Ook nergens telefonisch te bereiken.... Producten zijn vaak prima en de prijs is goed maar de reden is dus duidelijk het gebrek aan goede service. Ook heb ik wel eens gelezen dat ze hier geretourneerd producten als nieuw verkopen (zie ook het ontbreken van tweede kans producten op de website) dit is nu wel bevestigd want ik zie geen andere manier waarop dit gebeurt kan zijn. Ook stond er duidelijk in de mail van klantenservice dat die in het "systeem" gezien heeft dat ik een nieuw, ongeopend product geleverd heb gehad..... dit zou toch altijd het geval moeten zijn? Waarom moet je dit controleren? Dit lijkt dus wel dat te bevestigen. Kortom bestel ergens anders.