ALTERNATE België

Iedereen droomt toch van zijn eigen desktop pc, incluus ik dus. Na een paar dagen opzoekingswerk te doen op internet in verband met welke onderdelen te nemen, besloot ik hem bij alternate te laten samensteken. Dankzij de handige applicaties en websites, zoals pc-builder van ALTERNATE en PcPartPicker was het zelfs voor mij makkelijk om de compatibiliteit van de onderdelen te onderzoeken. Uiteindelijk besloot ik mij 150 euro uit te sparen en de pc zelf te bouwen. Laten we eerlijk zijn 150 euro is toch veel als je dit bedrag absoluut bekijkt. Ten slotte was het bouwen niet zo moeilijk. Na 24u stond de pc al klaar, enkel het besturingssysteem moest nog geinstalleerd worden (sorry ik heb geen trema op dit toetsenbord staan). 150 euro is en was dus te veel voor mij, voor de kleine moeite dat het maar was.
Geschreven vanop mijn nieuwe pc. ;)

Ik maakte de bestelling in de avond, de volgende dag was het pakket al geleverd tegen de middag. Eerlijk gezegd had ik niet echt gekeken naar de geschatte leverdatum, de vroege aankomst van het pakket was dus een zeer leuke verrassing.

Heel erg bedankt voor je goede review! Veel plezier met je nieuwe pc. 😊

Scorekaart voor ALTERNATE België