Algemeenn.a.v. een verkeerd bestelde SSD een nieuwe SSD moeten bestellen die wel in de behuizing van mijn laptop past. Dit kon niet met een SSD met heatsink door de schaarse ruimte.
Met de vergelijktool bij Megekko verschillende 4TB SSD's vergeleken, en uiteindelijk bij de Lexar NM790 uitgekomen.
De website werkt fantastisch, en de bestelling verliep vlot. De volgende dag was het product afgeleverd en ingebouwd. Kortom: goede ervaring voor een eerste bestelling bij dit bedrijf. Ik koop er zeker weer.
Het product werd volgens afspraak en op tijd geleverd. Verzending ging probleemloos, het product was netjes en zonder beweegruimte in de doos verpakt, zodat hij in goede staat arriveerde.
KlantenserviceIk heb per abuis een m.2 SSD besteld die niet in de behuizing pastte. In verband met de retournering van het product contact opgenomen met de klantenservice. Deze hielpen mij netjes op weg.
Het product 's avonds teruggestuurd via PostNL, de volgende ochtend al bericht van Megekko dat de retour was verwerkt. De dag erna mijn geld weer op de rekening. Super!