AlgemeenIk heb recent een hele set aan computeronderdelen (o.a. de B650 MAG TOMAHAWK WIFI, Noctua D12L, G.skill trident Z5 RGB en een Samsung 990 Pro) gekocht en dit ging uitermate makkelijk. De optie om verschillende producten te vergelijken hielp enorm met de uiteindelijke keuzes.
Besteld om 20:30 en zoals staat geadverteerd op de website is het de volgende dag binnen als je besteld voor 23:00. Producten zijn zonder schade aangekomen en de track & trace was accuraat.
Ik heb dezelfde producten ook vergeleken met andere winkels (Megekko en Alternate) en Azerty is het voordeligst in termen van prijs wat ook heeft geholpen met de keuze.
Zoals wordt geadverteerd op de wedstrijd, zijn de producten de volgende dag binnen als je besteld voor 23:00. Keurig een mail gestuurd met de leverdatum en de levering viel binnen de gestuurde tijd.
KlantenserviceIk snapte niet helemaal hoe de acties werkte, dus ik heb ze een mail gestuurd. Keurig netjes een reply gekregen de volgende werkdag en heb daardoor toch nog aan de acties mee kunnen doen.