Megekko

Ik had een product dat ik onder garantie wilde inwisselen. Na kort contact met de klantenservice kon ik via de website eenvoudig een RMA verzoek indienen. Deze was snel beoordeeld (zonder verder gezeur) en kreeg binnen een dag een mail met retourbon opgestuurd. Het nieuwe product werd weer een dag later aan mij toegestuurd waardoor mijn PC snel weer up-en-running was.

Zoals hierboven al vermeld was de verzending super snel en was de retour gratis met de ontvangen retour bon.

De verpakking is overigens zeer goed, geen risico op schade.

Niet voor het eerst maar ook in het geval van RMA contact gehad met de klantenservice van Megekko. Je krijgt zeer snel een reactie waar je iets mee kan en wordt dus niet met een kluitje het bos ingestuurd.

Naar mijn mening staat Megekko achter haar producten en is daarop ook ingericht, zowel de klantenservice als de website.

((Bovenstaande beoordeling staat los van eventuele prijs die er te winnen is; Megekko staat achter haar producten)

Scorekaart voor Megekko