MediaMarkt

Wij hadden via de website een Canon Mini Printer Zoemini 2 Roségoud Premium Kit voor de verjaardag van onze dochter, helaas bleek de verpakking al eens open te zijn geweest en ontbrak er een onderdeel. Deze terug gestuurd en omdat ik met Klarna betaald had, hoefde ik verder niks met de betaling te regelen.

De doos waarin het verstuurd werd is zeker open voor verbetering. De doos zat aan een kant los, waardoor de doos niet helemaal dicht was. Plus de doos was 4x zo groot dan de inhoud, echter was er niks van opvulling gebruikt, waardoor het dus los in de doos bewoog. Hier mag zeker meer aandacht aan besteed worden, zeker bij elektronica.

Via de klantenservice een ander exemplaar, die achteraf een dag later ook nog eens €42,00 goedkoper was, een ander exemplaar mogen ophalen in een winkel, daar had ik netjes een compleet exemplaar mogen ophalen. Winkel in Beek heeft ook netjes met ons de inhoud gecontroleerd, achteraf is alles met wat omwegen toch goed gekomen.

Scorekaart voor MediaMarkt