ALTERNATE België

Hier is het reden waarom ik heb alternate gekozen

Het begon allemaal doo en tiktok video ik zag op tiktok dat en case is die met screen erop namelijk hyte y70
Ik begon te zoeken het duurde dagen uiteindelijk heb ik het gevonden bij het alternate en ik was van plan om te kopen en heb dat gekocht en was heel makelijk omte bestellen en daarna had alle parts hekocht van mijn pc bij alternate omdat het vertrouw gaf aan mij dat het service en winkel kwaliteit heel goed was en nu koop ik alles via alternate vb monitor pc parts en nog veel meer
En ik aanraadt altijd alternate voor pc parts aan mijn vrienden en hun zijn ook tevreden over kwaliteit van service

Heel vriendelijk bedankt ALTERNATE

Het reden dat ik 4 ster gaf is het dat soms bij het product dat niet in stock dat veel lang duurt om terug in het stock te komen

Ze zijn heel vriendelijk en antwoorden meeten ik gebruik meestal het whatsapp voor contact opnemen en ze antwoorden heel snel en word ook snel opgelost

Heel erg bedankt voor je goede review! 😊
Je mag ons altijd iets sturen via Whatsapp of andere kanalen als je bepaalde producten die out of stock zijn wilt aankopen. Zo weten wij dat er vraag is naar die producten.

Scorekaart voor ALTERNATE België