AlgemeenEen van de belangrijkste redenen waarom ik altijd mijn aankopen bij Azerty doe, is omdat ze een eigen winkel in Raalte hebben.
Bij Azerty kun je ervoor kiezen om je bestelling(en) te laten bezorgen of kosteloos af te halen in de winkel. Bovendien beschikken ze op dezelfde locatie over een uitgebreide technische dienst. Bij een RMA verzamelen ze eerst zoveel mogelijk diagnostische gegevens voordat ze het product naar de fabrikant sturen (indien er nog garantie op zit).
Het voordeel van een fysieke (en toegankelijke) locatie is, is dat je niet per se via een (bijvoorbeeld in tegenstelling tot een slecht bereikbare klantenservice) klantenservice contact moet opnemen om een RMA aan te vragen, dit kan ook ter plekke.
Tevens is de klantenservice van Azerty naar wens. Natuurlijk kent men daar ook een spitsuur waarin iedereen belt, maar de wachttijden zijn (als ze er al zijn) nooit zo heel lang. Daarnaast neemt men de tijd voor je.
Overigens biedt Azerty meer dan voldoende parkeerplaatsen aan, met leuke naamborden in het Twents. Mocht je nou een volwaardige Google server aan onderdelen bestellen bij Azerty, kun je op zijn minst wel 4 vrachtwagens kwijt voor je bestelling
Bestellingen die verzonden worden vanaf Azerty’s magazijn zijn altijd ruim voldoende ingepakt. De levering is snel en moeiteloos.
KlantenserviceOok de klantenservice is snel en moeiteloos. Buiten het spitsuur om, is er niet of nauwelijks een wachttijd, ondanks dat het een relatief grote winkel is.
Mocht je nou in de winkel zijn en even moeten wachten, je zult je daar niet vervelen. Er staan altijd diverse desktops waarop je mag gamen. Er staat momenteel zelfs een grootse Racing-simulator.