ALTERNATE.nl

Ik heb onlangs de PC-BUILDER op de website van Alternate gebruikt om een systeem samen te stellen. Het proces verliep aanvankelijk prima en de levering was snel. Echter, na ontvangst begon de ellende.

Het moederbord gaf een foutmelding; volgens de klantenservice kwam dit doordat de CPU niet werd herkend en eerst het moederbord geüpdatet moest worden. Dit roept de vraag op waarom deze combinatie überhaupt werd aangeboden in de PC-BUILDER.

Als "oplossing" moest ik het product terugsturen via het retourproces. Dit zou ongeveer 2 weken duren en mij 20 euro kosten voor de update. Dit vind ik onacceptabel.

Ik heb dagelijks contact gezocht met de klantenservice, maar telkens werd mij alleen verteld dat het 2 weken zou duren. Er werd niet meegedacht in alternatieve oplossingen, wat ik zeer teleurstellend vind.

Ondertussen zijn we bijna 2 weken verder en heb ik nog steeds geen werkend systeem, geen oplossing en geen update vanuit het bedrijf ontvangen.

de bestelde goederen werden zeer snel verzonden en snel geleverd.

zoals hier boven beschreven is er geen sprake van service. er wordt niet meegedacht in oplossingen. je moet er zelf achteraan mailen, chatten en of bellen om iets van ze te horen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl