Azerty

Mooie set Ubiquiti producten gekocht waaronder een UniFi CloudKey Gen2 Plus. Hier ging het helaas fout mee.
Op het moment van bestellen stonden er nog 3 op voorraad maar na 3 dagen nog geen bevestiging ontvangen over dit product. Overige producten waren op voorraad en waren snel bevestigd.

Vrijdag om half 2 contact opgenomen via WhatsApp om zelf maar eens na te gaan wat er aan de hand was. Helaas lang onduidelijk en na meermaals de vraag te stellen of er al een update was of dat er een alternatief was, verwezen naar een mail om 5 uur waar doodleuk in stond, sorry, levertijd onbekend. Tja en dan gaat het weekend er weer overheen.

Maandag nogmaals contact opgenomen en dinsdag reactie gekregen. Tja we weten eigenlijk niet of er een alternatief is maar dit zou mogelijk iets kunnen zijn... 4x de prijs en geen zekerheid of het compatible was.

Uiteindelijk maar gewoon dit product van de order geschrapt en bij Informatique besteld.

Erg jammer want jarenlang samen met mijn broertje heel veel besteld bij Azerty maar dit voelde alles behalve persoonlijk aan en werd er op geen enkele manier echt naar een goede oplossing gekeken.

Geen duidelijke informatie en de moeilijke informatie niet op tijd kunnen delen. Ook informatie over alternatieven waren er niet wat neer kwam dat ik het zelf maar gewoon moest uitzoeken omdat Ubiquiti geen support kan bieden aan Tweakers omdat ze een "erg specifieke fabrikant" zijn. Geeft niet echt vertrouwen in de verdere service mocht er iets aan de hand zijn met de producten die wel op voorraad waren.

Beste,

Bedankt voor je review.
Allereerst vinden wij het enorm jammer om te horen dat je bestelling niet naar verwachting is verlopen. Onze oprechte excuses voor de verwarring en het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Ook betreuren we het dat je tijdens je contactmomenten geen duidelijke antwoorden kreeg en dat de voorgestelde alternatieven niet passend of duidelijk waren.

Ubiquiti producten zijn op dit moment helaas ietwat lastiger leverbaar. Daardoor zijn alternatieven vaak nog lastiger en variëren levertijden soms plots. Om die reden konden wij je niet van en geschikter alternatief voorzien. Waarvoor onze excuses.

We hopen je bij een volgende bestelling beter van dienst te kunnen zijn. Om je in de toekomst de service te bieden die je van ons gewend bent.

Als je nog opmerkingen of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail: review@azerty.nl.

Stijn
Azerty Klantenservice