Azerty

Het plaatsen van de bestelling was makkelijk, en er is duidelijkheid over de status/progressie van je order.

Ook kijken ze naar de compatibiliteit van je order als je deze laat assembleren.
Dus kan een onderdeel niet samen met een ander, dan nemen ze contact op om het uit te leggen en voor oplossingen te kijken.

In mijn geval vroegen ze of het klopte dat ik geen besturingssysteem bij de assemblage had gedaan, toen ik aangaf dat ik zelf al Windows 11 Pro had, hebben ze deze voor mij geinstalleerd.

Hierdoor hoefde ik alleen in te loggen in mijn Microsoft account om Windows te activeren en kon ik meteen aan de slag.

De assemblage is zeer professioneel gedaan, goede kabelmanagement, de testen zijn goed gedaan waardoor mijn PC meteen uit de box goed draait en ingesteld is.

Kan niet echt oordelen over verzending aangezien ik deze order zelf heb opgehaald. Maar in het verleden was dit altijd op tijd dus ga er vanuit dat dat nog steeds zo is.

Je kan via meerdere opties terecht bij de klantenservice, en ze reageerde binnen ongeveer een uurtje met duidelijkheid op mijn vragen. Ik stelde deze via WhatsApp.

Scorekaart voor Azerty