Coolblue.nl

Heb 7-8 weken geleden een ubiquiti G5 Flex camera gekocht. Na installeren bleek de firmware niet up-to-date te zijn.
Updaten via de software van ubiquiti lukte niet. Via helpdesk ubiquiti een manual update uitgevoerd. Dat lukte met veel moeite. Uitleg was dat firmware mogelijk te oud was, nieuw uit de doos. Echter 3 weken geleden was er weer een update die niet te installeren viel ook niet met hulp van ubiquiti helpdesk. Nu was firmware zeker niet te oud. Zij gaven aan de camera retour te sturen voor een vervanging. Deze opgestuurd naar Coolblue die hem opgestuurd heeft ter reparatie ?? Ondanks begeleidend schrijven met alle uitleg wat al gedaan was. Nu 2,5 week later krijg ik 2x per week een bericht dat hij nog niet retour is en wanneer dat wel gebeurd weten ze niet.
Vragen naar waar ik als klant recht op heb, kan men niet beantwoorden, geld retour of een nieuwe camera blijkt ook niet te kunnen.
Ben dit niet gewend van Coolblue in al die jaren dat ik daar artikelen koop.
Ben bang dat ik zo dadelijk de oude camera terug krijg, immers hij geeft wel beeld maar functioneert niet naar behoren.
Ps al mijn andere ubiquiti camera’s updaten naar behoren.

Camera blijkt niet te functioneren vanaf dag 1. Weet niet waar ik aan toe ben en zie geen vervanging opgestuurd worden

Geeft ze beoordeling slecht. Vorige week werd gezegd dat afgelopen zaterdag duidelijk zou zijn waar ik aan toe was. Nu maandag krijg ik exact hetzelfde verhaal maar moet tot woensdag wachten.
Wat mijn rechten zijn kunnen ze niet vertellen, hoe lang het gaat duren, dat zou gerust 28 dagen kunnen zijn. Geld terug kan niet en een nieuwe vervanging sturen ook niet.
De camera is eind volgende week langer weg als dat ik hem in bezit heb gehad.
Verder houden ze niet bij wat eerder met je besproken is.
Zeer ontevreden 😖

Scorekaart voor Coolblue.nl