Doublepoint

Dit was mijn 2e bestelling bij Doublepoint en in de eerste instantie leek het wederom een goede ervaring.

Bestelling

Second deal (demo) Project Debut Evo Carbon platenspeler online besteld. Hier ging ook nog eens 10% extra korting vanaf. Kreeg bericht dat de platenspeler besteld moest worden. Het demo model was al weg.

Dan wordt er gewoon een gloednieuwe Project besteld. Het duurde wel bijna 3 weken, ook wegens vakantie, maar het was het wachten waard. Op 13-7-2 opgehaald.

Ervaring

Na het opstellen van de speler bleek de arm lift niet goed te werken, hiervoor heb ik contact opgenomen met Doublepoint. De klacht uitgelegd en de platenspeler vrijdag 17 juli terug gebracht. Doublepoint zou contact opnemen met de leverancier of de speler omgeruild kon worden.

Woensdag 22 juli heb ik contact opgenomen met Doublepoint over de stand van zaken. Donderdagochtend krijg ik per mail bericht dat Doublepoint contact heeft opgenomen met Project of de speler omgeruild kan worden. Project heeft echter voorgesteld de platenspeler eerst 3 weken te testen.

Ik kreeg de vraag of ik daar mee akkoord ging.
Hierop heb ik gereageerd dat ik dat testen ook zelf kan doen. Waarop ik per mail antwoord kreeg dat de speler al op maandag 20 juli naar een reparatiebedrijf gestuurd zou zijn. Dus vragen of ik akkoord ben terwijl de speler al opgestuurd was.

Best wel teleurstellend na de eerdere positieve ervaringen.
Het gaat om een product dat ik net 2 dagen in bezit had en binnen het zichttermijn van 30 dagen valt. De oplossing had kunnen zijn, product retour, geld retour of omruiling voor een goed werkend exemplaar en niet naar een reparatiebedrijf.

Update 02-08-2024
Vandaag is er door Doublepoint telefonisch contact met mij opgenomen wat ik zeer waardeer. Er is door hen aangeboden de speler te vervangen.

De klantenservice is vriendelijk echt de communicatie hiermee is wat lastig. Met name mail en chat zorgt voor een vertraging van een dag.

Scorekaart voor Doublepoint