AlgemeenAltijd goede ervaringen gehad bij Mobiel.nl. Nu heb ik een Nieuwe mobiel met abonnement besteld.
Deze was niet op voorraad maar in bestelling, Prima. na 1 week nog niks veranderd.
Eerst WhatsApp en gevraagd of deze nog wel komt. antwoord daar gaan we wel vanuit voor nu!
Dat gaf me niet veel duidelijkheid. Dus heb ik gebeld met de vraag of het goed gaat komen. krijg ik te horen dat het idd in bestelling is en dat de verwachting is dat het volgende week wel zou komen.
Nog een week later nog niks gehoord. Weer gebeld. Krijg ik te horen dat het de levering soms ook een weekje later kan zijn.
Heb ook aangegeven dat ik deze mobiel nodig heb voor dat ik op vakantie ga. Ze gaven me aan dat het volgende week zou komen.
Nu een halve week later krijg ik een email dat de bestelling geannuleerd is. Omdat het toestel niet meer op voorraad komt! En dat ik mijn geld pas na 5 dagen terug krijg!
Hopelijk is er nog niks doorgeven aan mijn mobile provider. Je kan snappen dat ik hier woest over ben. bijna 3 weken aan het lijntje gehouden. Bestel hier in ieder geval niks meer!
Heb nu gelijk bij een concurrent de bestelling gedaan!
Er is en wordt dus niks geleverd omdat de bestelling geannuleerd is.
KlantenserviceZe hebben me continu verkeerde informatie gegeven. En daarmee valse hoop gecreëerd.
Beste wvosje,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
In je bestelling zien we dat je hierover inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice én met onze collega's in het servicepunt hebt gesproken. Mocht je nog verdere vragen hebben hierover, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn iedere dag van de week bereikbaar.
Met vriendelijke groeten,
Team Mobiel.nl