Azerty

Een combinatie pakket van mobo, cpu, ram en koeler gekocht. Na een half jaar ging het moederbord kapot. Kan gebeuren, maar de support van de reparatie is twijfelachtig.
Na 3 weken (verschillende mails en apps) bleek het systeem al 2 weken klaar te staan om terug gestuurd te worden. Communicatie is gebrekkig.

In eerste instantie lekker er altijd onderzoekskosten aan verbonden te zitten, ook al valt het gewoon onder de garantie. Pas bij extra navraag bleek er een optie te zijn om het moederbord kostenloos te laten vervangen.
Beetje sus...

Uiteindelijk toch gekozen om de hele desktop op te sturen zodat ik weer een werkend systeem terug kan krijgen. Na een week krijg ik als nog een rekening voor onderzoekskosten van het gehele systeem met de conclusie dat het moederbord stuk is. Had geen week en geen €50 hoeven kosten.
Beetje sus...

Twee weken verstrijken zonder verdere voortgang. Er wordt niet meer gereageerd op mails met vragen waarom het zo lang duurt terwijl het onderdeel op voorraad is. Gaat het wel goed daar?
Via de app iemand getroffen die wakker is en het inmiddels gerepareerde systeem met de post mee stuurt.

Hoe nu verder:
Systeem is onderweg. Hopelijk is het verder in orde.

Samenvatting:
Geen slecht bedrijf, maar een beetje matige ervaring. Gebrekkige transparantie en communicatie is een beetje zorgwekkend maar geen dealbreaker.

Reparatie duurt erg lang en communicatie is gebrekkig. Informatie is onvolledig en reacties kunnen lang op zich laten wachten.

Beste,

Bedankt voor je review. Allereerst onze excuses voor de gebrekkige communicatie en de lange reparatietijd. Dit is niet de service waar Azerty naar streeft en willen dit graag voor je oppakken.

Helaas kan ik op basis van jouw review niet achterhalen om welk retourmelding dit gaat. Wil je jouw bestelnummer mailen naar review@azerty.nl? Zodra we je gegevens hebben, zullen we direct actie ondernemen en je op de hoogte houden van de voortgang.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Stijn
Azerty Klantenservice