Paradigit

Website werkt grotendeels naar behoren en ziet er netjes uit. Prettig dat je kosteloos achteraf kunt betalen met Klarna.

Ik zeg "grotendeels" omdat ik na het betalen met Klarna op een pagina uitkwam die op het eerste gezicht lijkt op een melding van een mislukte betaling, inclusief knop om de betaling opnieuw te proberen.

Ergens onderaan de pagina staat vervolgens dat dit normaal is na het betalen met Klarna en dat je even moet wachten voordat je betaling verwerkt is. Dit was inderdaad het geval en na ongeveer 5-10 minuten was de betaling bevestigd en de order zichtbaar in mijn account.

Geen ramp natuurlijk, maar gezien het betaalproces met Klarna bij andere webshops wel sluitend gemaakt kan worden, kan Paradigit dit netter oplossen. Sowieso kan de bevestigingspagina wat duidelijker gemaakt worden zodat het minder verwarring oplevert.

Geen beoordeling voor de klantenservice omdat ik deze niet nodig heb gehad.

Beloofde levertijd werd waargemaakt en het product was goed verpakt. Werd aan huis bezorgd met DHL. Tegenwoordig blijkbaar met bevestigingscode die je aan de bezorger moet geven voordat deze het pakket mag uitreiken, prima systeem voor extra zekerheid bij orders met grote waarde.

Scorekaart voor Paradigit