ALTERNATE.nl

De website heeft bijna alles. Het bestellen in simpel, snel en overzichtelijk. En ik heb al vaak mee gemaakt dat ik eind van de middag iets bestel, en de volgende dag krijg ik het al.
Ik kan maar 1 min punt verzinnen, en dat is dat een uitdraai/pdf van de rekening pas later te genereren is en niet automatish in de mail komt. Hij komt wel op papier mee in de bestelling. MAar als ik een bestelling maak wil ik de rekening direct kunnen printen voor mijn boekhouding.

Maar zoveel keuze en ik krijg de hardware zo vliegens vlug. Het is gewoon beter dan af te reizen naar een media winkel.

het wordt zo snel verzonden, perfect gewoon. Je hebt hardware probleem en de oplossing heb je meestal de volgende dag al in de bus. En dan kan je weer verder.

Ze reageren snel in de e-mail. Altijd fijn. Zorgt er voordat kwesties niet lang duren.
Als ik nu ook nog een pdf van de rekening automatish in de mail krijg direct na bestelling. Toppie.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl