Eerst Tweakers, dan shoppen! Bekijk onze selectie van de beste Black Friday deals en voorkom een miskoop door valse kortingen.

Kamera Express

Uit eigen kracht wilde in een nieuwe lens voor mijn Sony E-Mount camera, uit veel prijsvergelijkingen was Kamera Express het goedkoopste. De lens die ik wilde was zeer makkelijk te vinden en aan te kopen.

De bestelling voor de lens had ik zelf geplaatst om 19:40, vervolgens niet 2 uur later had ik een T&T nummer met als bezorg datum voor de volgende middag! Pakket werd prima bezorgt, en goed verpakt.

De volgende zaterdag liep ik in een winkel (Eindhoven) van hun binnen om voor de grap even rond te kijken, daar kwam ik in gesprek met een van de medewerkers en zei dat ik een nieuwe lens online had aangeschaft. Vervolgens zat ik in gesprek over de lens waarbij hij me verschillende tips gaf over het gebruik. Ik voelde me daar zeer welkom om gewoon binnen te lopen en te vragen wat ik ook maar wilde over camera equipment.

Heel erg bedankt voor je positieve review, wat leuk om te lezen dat je het zo goed ervaren hebt bij ons in de winkel je bent altijd van harte welkom!

Scorekaart voor Kamera Express