AlgemeenHet lijkt er haast op dat ik veel bestel bij Coolblue... derde shopreview van vandaag voor hun...
Stond een tweedekans laptopkoeler op de site. Mijn werkpaard (ook bij Coolblue besteld... ik bestel er echt veel...) kan wel wat extra koeling gebruiken. Omdat ik nog shoptegoed had staan... net als eerst, moest dit via de klantenservice. Deze keer ging dat gelukkig wél goed. Levering op afgesproken (latere) datum was gelukkig geen probleem.
Bezorging via Coolblue Bezorgt, lekker door de regen (sorry... ik had ook graag zon gewild). 's Nachts 2x bericht gehad met bezorgvak, en vervolgens in de ochtend bericht dat het pakket vandaag niet geleverd zou worden door een sorteerfout. Ik kan je echter vertellen, hij is wél geleverd. Door deze tegenstrijdige informatie een punt aftrek, want voor hetzelfde geld was ik ervan uitgegaan dat het vandaag niet meer kwam en was ik daardoor wederom niet thuis geweest.
KlantenserviceOmdat het een tweedekans betrof waar ik shoptegoed voor wenste te gebruiken, moest dit via de klantenservice. Dit was gelukkig snel geregeld.