AlgemeenVia Coolblue deze keer een Nvidia Shield TV Pro besteld. Omdat het een tweedekans betrof en ik graag shoptegoed wilde gebruiken, diende ik dit via de klantenservice te regelen.
VerzendingToen was de bestelling eindelijk geplaatst, konden ze het levermoment (Coolblue bezorgt) eerst niet halen. Omdat het tijdvak welke daarna werd doorgegeven niet paste, heb ik via de klantenservice gevraagd om de bestelling op een andere dag te laten leveren waarop ik wel thuis zou zijn. Dit zou geregeld worden, echter bleek de Coolblue bezorger toch gewoon voor de deur te staan. Deze belde netjes en heeft het pakket toen bij buren bezorgd die thuis waren.
KlantenserviceVia de klantenservice contact gehad om product te bestellen, omdat ik een tweedekans bestelde en shoptegoed wat ik nog had wilde gebruiken. Helaas kan je dit als gebruiker niet zelf doen. De klantenservice was deze keer echter niet zo vlot en begrijpend lezen was er al helemaal niet bij, waardoor er meerdere pogingen nodig waren om de tweedekans te bestellen.