AlgemeenDe site is.. okay, het blinkt niet uit en er staan tientallen producten dubbel op, alsof je per ongeluk door ook gearchiveerde producten aan het bladeren bent. Deze review is dan wel gebasserd op m'n laatste aankoop en laten we zeggen dat dit alles behalve vloeiend verloopt en veels te veel tijd in beslag neemt. Ik heb nu dan ook het gevoel dat het probleem bij de leverancier ligt en dat het nu mijn probleem wordt gemaakt.
Verzending5 mei besteld, 15 mei binnen (backorder), kan gebeuren. Verzending was gewoon goed, MaxICT kan dit niet sneller doen dan hoe snel de koerier is. Al moeten ze dan niet op hun website zetten dat het 1 werkdag kost om te leveren want dat was dus vrij incorrect. Dat het product (waarrschijnlijk) een refurb is, geen idee of MaxICT hier van op de hoogte was. Zo ja, dan -2. Want voor de volle mep betalen voor een 4090 waarbij dat niet vermeld is, is vrij slecht.
KlantenserviceHier schort het wel. 4090 gekocht, en zoals hierboven al vermeld daar ging al 10 dagen overheen. Kaart was beschadigd, zo'n fijne 'Check contents' sticker over de originele sticker heen geplakt. Kaart na 2 dagen dood. Dus RMA. We zijn bij schrijven beland op 4/7, dus nui 2 maanden sinds bestelling.. en de kaart is ergens in Polen bij een leverancier die moeilijk doet. Is dit de fout van MaxICT, nee. Niet echt, maar dit duurt te lang en het voornamelijk wel zelf halen van informatie en er wordt nauwelijks gecommuniceerd (dit vanwege onderbezetheid, hier kan maxict natuurlijk wel gewoon iets aan doen). Dit krijgt een voldoende omdat de persoon van de service afdeling vriendelijk en adequate acties onderneemt (anders was 't 1 ster geweest)