AlgemeenDe directie heeft uitgebreid contact opgenomen naar een ieder en welgemeende excuses aangeboden.
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Informatique voor twee keer een 50-pack van 10cm blauwe patch kabels tegen een bijzonder lage prijs. Helaas ontving ik een e-mail van Patricia, waarin werd aangegeven dat het een unieke aanbieding is en vervolgens dat het om een prijsfout ging en mijn bestelling werd geannuleerd. Dit zou ik nog kunnen begrijpen, ware het niet dat de toon van het bericht volledig ongepast was.
De e-mail was vol met ongepaste en seksueel getinte insinuaties over de bestellers, met name gericht op mannen. Patricia stelde dat 99% van de bestellingen door mannen was geplaatst en maakte daarbij denigrerende opmerkingen over de lengte van de kabels en de beslissingen van mannen en vrouwen. Dit soort insinuaties zijn echt onprofessioneel en respectloos.
Daarnaast lijkt het erop dat Informatique niet heeft overwogen dat de prijs ook gezien had kunnen worden als een opruimingsactie, vooral omdat niet iedereen zomaar dit soort specifieke kabels nodig heeft. In mijn geval had ik de kabels namelijk daadwerkelijk nodig voor mijn rack met meerdere switches. (Dat niet iedereen dit zomaar nodig heeft (de kabels) blijkt ook uit hun eigen e-mail waarin ze claimen en ik citeer: "We begrijpen dat je graag van deze unieke aanbieding van een kabeltje waar je niets aan hebt wilde profiteren")
Ik heb een klacht ingediend over de beledigende toon en de ongepaste insinuaties in de e-mail, maar ik verwacht hier waarschijnlijk geen reactie meer op te ontvangen. Deze ervaring heeft mij een zeer negatieve indruk van Informatique gegeven en ik zal hier in de toekomst geen aankopen meer doen.
Beste Tweakez
Onze oprechte excuses voor de mail die je van ons hebt ontvangen. De intentie was om de situatie op een luchtige manier en met enige humor te benaderen, aangezien het prijsverschil zodanig groot was.
Het was absoluut niet onze bedoeling om je te beledigen of ongepaste insinuaties te doen. We realiseren ons dat we dit anders hadden moeten benaderen en betreuren het dat je overweegt om geen aankopen meer te doen. We zullen leren van de gemaakte fout en hopen je vertrouwen in de toekomst terug te kunnen winnen.
Informatique klantenservice