Max ICT B.V.

Ik ben al lange tijd klant bij MaxICT, maar momenteel zeer ontevreden. Hoewel ik formeel gezien nog steeds klant ben, voelt het niet zo. Ik wacht namelijk al sinds 23 april op mijn laatste bestelling, vandaag is het 3 juli (!). Ik ben nu continu in contact met de klantenservice, maar mijn bestelling wordt maar niet verstuurd al is het product is al weken terug op voorraad, dit blijkbaar niet bij de juiste afdeling van MaxICT te liggen.

Dus ja, MaxICT, jullie kunnen hierop weer reageren met het standaard excuus dat jullie de dienstverlening verder willen optimaliseren en jullie webcare@maxict.nl adres vermelden. Mijn e-mail is al naar dat adres gestuurd, maar ik heb geen antwoord ontvangen. Het echte verschil wordt gemaakt wanneer het misgaat, en daarin falen jullie als de beste. Als jullie na deze review toch actie ondernemen, zal ik mijn review dienovereenkomstig aanpassen... mits wat vertraging dan wel.

Welke verzending? Er stond vermeld dat mijn bestelling binnen 5 werkdagen geleverd zou worden. Nu, 2,5 maand later, wacht ik nog steeds op mijn order, terwijl het product gewoon op voorraad is (wat normaal in 1-3 dagen geleverd kan worden!). Inmiddels heb ik al drie keer een nieuwe verzenddatum ontvangen. Een score van één ster is nog te veel, al is het bijschrift "waardeloos" hoe ik er nu over denk.

Ik heb het gevoel dat de klantenservice echt zijn best probeert te doen, maar het lijkt alsof ze overweldigd zijn door zaken die niet lopen zoals ze zouden moeten. De antwoorden komen voornamelijk in de vorm van standaard mailtemplates. Wanneer je belt, blijven ze vriendelijk, maar eerlijk gezegd, wat heb je eraan als je bestelling niet verstuurd wordt? Het is teleurstellend dat er geen concrete oplossingen worden geboden.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops