AlgemeenNa het zoeken op pricewatch en doorkijken van wat winkels heb ik op basis van naamsbekendheid en met name (de claim van hun) bezorgsnelheid gekozen voor (iets duurdere) bestelling bij Coolblue. Want ze leveren direct morgen: "Voor 23.59 besteld, morgen gratis bezorgd". Zeggen ze. Claimen ze... niet dus. Bestel proces an sich is prima, betaling makkelijk.
VerzendingIk snap echt helemaal dat CoolBlue afhankelijk is van een partij als PostNL of DHL oid, maar als je een claim doet op je website die luidt "Voor 23.59 besteld, morgen gratis bezorgd" zorg dan dat dit klopt en meldt anders al bij het bestel proces dat het niet gaat lukken. Dan kan ik voor een andere winkel kiezen die het wel lukt.
Of maak er van "Voor 23.59 besteld, misschien morgen gratis bezorgd" of "uiterlijk overmorgen bezorgd".
Klantenservice matig en reageert geselecteerd op mijn feedback hierover. Lastige terugkoppeling gaan ze uit de weg, en ze komen met standaard antwoorden als "ik begrijp dat je teleurgesteld bent", en "onze excuses". Na het anders verwoorden van het feit dat ik alleen teleurgesteld ben in hun bezorgsnelheid-claim, komen ze met sorry en compensatie. Dat hoef ik niet, ik wil dat de claim van "morgen bezorgd" óf klopt óf wordt aangepast.
(en hier verwacht ik ook wel een standaard reactie op, van het sprijt ons, en mail naar geenglimlach@coolblue... dan zorgen we dat het niet weer gebeurt...)