AlgemeenDe webshop van Megekko is inmiddels al een paar jaar mijn go-to winkel voor wanneer ik nieuwe onderdelen nodig heb. Het is niet de goedkoopste webwinkel maar dat maken ze meer dan goed met een groot assortiment en heel vlotte levertijden.
Deze keer had ik een aantal nieuwe onderdelen voor mijn PC nodig: een moederbord, een CPU en een koeler. Ik had al rondgekeken op Tweakers.nl om wat dingen te vergelijken. In de webshop van Megekko kon ik (dankzij de rechtstreekse links vanaf de Pricewatch op Tweakers) mijn bestelling heel simpel doen. Maar zelf iets opzoeken gaat op de website ook heel makkelijk.
De levertijd zou één dag zijn. Dat klopte inderdaad en ik werd via mailtjes van zowel Megekko als PostNL netjes op de hoogte gehouden. Ik werkte die dag thuis dus ik heb de bestelling gewoon bij mijzelf laten afleveren, maar je kunt ook aangeven dat het naar een PostNL-punt gebracht moet worden zodat je het later op kunt halen.
Alles was netjes verpakt in een stevige kartonnen doos met voldoende luchtzakjes om de boel op zijn plek te houden en tegen schade te beschermen. Daar zorgt Megekko naar mijn ervaring ook met kleinere bestellingen trouwens goed voor. Ik kon dus zonder problemen mijn nieuwe onderdelen inbouwen en inmiddels staat er hier dus naar volle tevredenheid een vernieuwde PC te draaien.