AlgemeenVrijdagochtend 20 juni een flinke bestelling gedaan voor een nieuwe PC (~ 1250 EU). Ik kon voor 3 euro extra de verzendoptie "dezelfde dag in huis" kiezen. Nou wat is nou leuker dan meteen op je wenken bediend te kunnen worden...
Vrijdagavond stond DHL voor de deur, met een pakket. Alleen de kast... meer had deze bezorger niet, en hij wist niet of er nog meer onderweg was. Nou ja kan gebeuren. We wachten nog wel. Uiteindelijk vrijdagavond niets meer ontvangen. Ok, mss dan zaterdag. Ook niets. Aangezien Alternate op zaterdag niet bereikbaar is moet je dan maar wachten tot maandag.
Maandagochtend meteen gebeld, Alternate kon niet vertellen waar de rest van de bestelling was en ik moest maar wachten. Maandag niets meer vernomen, niets ontvangen.
Dinsdagochtend ook weer gebeld. Alternate had voor de gehele bestelling maar een verzendbewijs aangemaakt bij DHL en toch waren het twee pakketten. Waar mijn pakket was? Geen idee. Ik moest maar afwachten.
Dinsdag einde dag maar weer zelf gebeld, en gevraagd of ze niet gewoon een nieuwe bestelling voor me konden aanmaken. Na veel gedoe is dat uiteindelijk gedaan en heb ik woensdag mijn zending eindelijk ontvangen.
Mijn afdronk aan mijn bestelling is negatief. Hoewel het een gerenomeerde zaak is, die bij veel tweakers bekend is en ook goede prijzen hanteert vind ik het behoorlijk jammer dat hun vergissing mijn probleem ineens wordt. Dat er geen proactieve klantenservice is en dat er van je gevraagd wordt maar af te wachten. Voor een bedrag als dit vind ik dat niet heel netjes allemaal. Uiteindelijk heb ik het bedrag voor dezelfde dag in huis verzending wel terug gekregen. Maar het ging allemaal wel moeizaam.
De bestelling was goed verpakt en de prijs was goed. Klantenservice is vriendelijk maar kan weinig voor je doen, er is geen manager oid die je op een hoger niveau kan helpen.
Zou ik nog eens bij Alternate bestellen? Alleen als ik door de week kan bestellen zodat ik meteen zelf kan ingrijpen bij evt. fouten en toch iemand van de klantenservice kan spreken.
Vrijdagochtend voor 11:00 bestelling geplaats met dezelfde dag in huis optie. Uiteindelijk pas woensdag in huis.
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk maar kan weinig voor je doen, er is geen manager oid die je op een hoger niveau kan helpen.