AlgemeenNa één week pas een mededeling dat de bestelling niet verzonden kan worden vanwege een verkeerde prijs op hun website!
VerzendingEr zijn verschillende updates van de status, uiteindelijk blijkt dan dat de bestelling niet geleverd kan worden vanwege de verkeerde prijs.
KlantenserviceBij Megekko een samsung tab S8+ besteld, die daar op dat moment ongeveer 15% goedkoper was dan bij een concurrent. De tablet bij de concurrent beschikt echter wel over 5G en de tablet bij Megekko niet. Maar omdat ik geen 5G functie nodig had, was het een mooie prijs.
Op 21 juni een nieuwe melding via de mail dat ze helaas nog geen indicatie van de levertermijn konden geven. Echter drie dagen later op 24 juni weer een melding via de email dat de levering op 26-06-2024 zou worden geleverd. Toen ik echter op 26 juni nog niets vernomen had wat betreft verzending heb ik zelf via de email contact opgenomen. Ongeveer een uur later krijg ik het verlossende bericht dat de bestelling klaar ligt om te worden ingepakt en dat de bestelling die avond met de bezorgdienst zal worden meegegeven en dat ik dan rond 23:00 uur een melding ter bevestiging zou ontvangen. Dus ik dacht dit gaat helemaal goedkomen, helaas ontving ik tot mijn verbazing een uur later weer een mail van Megekko, echter deze keer dat de bestelling was geannuleerd omdat het prijsverschil te groot was en dat het tablet met een verkeerde prijs op de website had gestaan, deze stond op dat moment (één week later) overigens nog steeds op de website. Vervolgens kreeg ik wel een kortingscode voor dee gratis verzending van een volgende bestelling, deze code was echter maar twee weken geldig.
Mijn probleem is niet dat iets verkeerd geprijsd is op een website, dat kan natuurlijk gebeuren. Wat ik wel problematisch vind dat je een week verder bent voordat dit duidelijk wordt, pas op het allerlaatste moment voor de uitlevering wordt er duidelijkheid verschaft. Vervolgens heb ik zelf nog een mail naar Megekko gestuurd dat het tablet nog steeds op hun website stond voor die prijs.
Het enige positieve was dat het geld wel binnen twee werkdagen weer op mijn rekening stond.