Megekko

Het is makkelijk om de bestelling te plaatsen en de prijzen zijn ok. In de actieperiode een Asus Strix scar besteld, en die was voorradig. Betaalgemak is handig, ik betaal altijd (deels) achteraf just in case.

Laptop kwam op tijd aan. Een plus. Bij het opstarten was het al duidelijk dat het niet 100% in orde was, omdat het niet het gebruikelijke asus setup schema had, maar een kale windows installatie.

Daarnaast heb ik dus meteen MyAsus en de Armory Crate geinstalleerd, en wilde ik via de MyAsus applicatie de registratie doen van de machine maar dat ging niet want het was reeds geregistreerd, en dat piekte mijn verbazing. Ik heb daarna gelijk de Asus Fabrieksgarantie bekeken, en die was reeds geactiveerd op 30-05-2024. Wat dus inhoud dat ik geen nieuwe machine heb ontvangen waarvoor ik heb betaald, maar een retourtje. Ik heb het verder getest en het lijkt in orde te zijn geen gebreken aan de machine; bij het uitpakken was de protective film over de machine afwezig, en de zegel leek ietwat verbroken.

Al een mail verstuurd, maar nog geen reactie.

Scorekaart voor Megekko