Azerty

Beste,

Bedankt voor je review.
Wij proberen ten alle tijden zo transparant mogelijk naar onze klanten te communiceren. Dat doen wij aan de hand van de gecommuniceerde informatie vanuit onze leveranciers. Echter blijven wij daarin afhankelijk van de informatie die zij aan ons verschaffen. Wanneer de leveringsdatum van onze leverancier verandert, bestaat de mogelijkheid dat de eerder verstrekte informatie niet meer correct is.

Desondanks communiceren wij, om deze reden, ten alle tijden met verwachtte levertijden. Omdat wij simpelweg afhankelijk blijven van onze leveranciers, mits wij de producten niet zelf op voorraad hebben. Wanneer je namelijk een product bij ons koopt dat op voorraad is in Raalte en je hebt verder geen producten in bestelling staan die een langere levertijd hebben, dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden.

Zoals je aangaf was bij jou een deel voorradig bij ons in het magazijn en een deel had een verwachtte levertijd van 2-3 werkdagen. Daardoor kan het zijn dat je bestelling vertraging oploopt. Waarvoor onze excuses.

Heb je vragen voor over een levertijd? Dan kan je ons chatten, mailen of bellen!

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kan je met ons contact opnemen: review@azerty.nl.

Stijn
Azerty Klantenservice