AlgemeenHeb het product in een Coolblue filiaal gekocht en dat gaat prima en snel als het op voorraad is.
KlantenserviceSamsung A34 (November '23 gekocht) gaf steeds een vocht en of vuil melding en hij laad alleen een beetje op als de telefoon uit is met een foutmelding erbij. Ook werkte de telefoon niet meer op de pc voor bestandsoverdracht.
We hebben het natuurlijk eerst met verschillende kabels geprobeerd die wij ook op andere telefoons gebruiken en daar werkte de kabels prima op, dus dat was het probleem niet.
Melding van het probleem gemaakt en bij een filiaal (telefoon gereset) afgeleverd en na een snelle inspectie van een medewerkster zou hij gerepareerd worden en had ik afgesproken hem op te komen halen als hij klaar was.
Een dag later al een bericht dat de reparateur niks kon vinden en het was opgestuurd met Postnl. Dat is wel heel snel! En de afspraak was ophalen, maargoed kan gebeuren.
Thuis afgeleverd de telefoon proberen en gelijk weer een foutmelding! De telefoon loopt dan nog maar op 30% ofzo en opladen werkte af en toe met de druppel foutmelding erbij.
Direct weer contact opgenomen met Coolblue en weer opsturen, nu zou het wel naar Samsung voor reparatie gaan. Ondertussen een andere telefoon in een aanbieding gekocht want tegenwoordig kan je niet meer zonder.
Nadat we bericht kregen dat het gerepareerd was (geen idee wat er gedaan is want dat is nergens vermeld) en dat hij opgestuurd zou worden.
Nadat de post is geweest heb ik de telefoon verder niet meer geprobeerd, behalve dan aan/uitzetten omdat ik nu een nieuwe heb en de A34 op Marktplaats wilde verkopen en geen zin had om weer alles over te zetten van een backup... Ervan uitgaande dat hij nu wel goed was een advertentie op Marktplaats gemaakt en iemand wilde hem kopen en ophalen, de telefoon voor de zekerheid aan/uit en nog even vol laden, maar krijg weer een vocht en vuil melding!! Afspraak met de koper gelijk afgezegd en van Marktplaats gehaald! Nou, lekker dan. Voor hetzelfde geld had diegene de telefoon zo meegekregen en zit ik weer met een ander probleem.
Het vertrouwen dat we dan hebben met alweer een reparatie en in Coolblue zelf is ongeveer nul. Heel erg jammer dat een reparatie heel veel tijd kost (dit is nog maar een beknopt verhaal van bellen, emailen en fouten die gemaakt zijn inclusief het verwisselen van een persoon met een ander probleem) en er gewoon niks aan het probleem is gedaan!!
Edit: Na de reparatie waar volgens Coolblue niks gerepareerd is werkt het tot nu toe goed.
De review zelf kan ik blijkbaar niet meer aanpassen, maar daar veranderd qua sterren of mening niks aan.