Belsimpel

Ik gebruik BelSimpel al een paar jaar, juist omdat de gehele website flow zo makkelijk en overzichtelijk is. En de prijs/kwaliteitsverhouding echt altijd goed is. Je wordt ook bij elke stap goed op de hoogte gehouden, in mijn geval per mail.
Ik ga in het algemeen niet over één nacht ijs bij het bestellen van een telefoon, en als ik dan een keuze heb gemaakt (altijd vergelijken van meerdere webshops) kom ik bij BelSimpel toch altijd weer het goedkoopst uit. Of ze hebben zoals bij de Pixel 8A een mooie kortingsactie, die zeer welkom was (retour oude telefoon, 150 euro korting, en dus alsnog het goedkoopst).

Normaal heb je na een bestelling het product de dag nadien aan huis bezorgd. Dat heb ik in het verleden ook altijd zo meegemaakt.
Dat de levertijd de laatste keer een paar dagen duurde lag zeker NIET aan BelSimpel, die zoals altijd het pakket direct na bestelling had klaargemaakt, maar aan Postnl, die het "heel druk" had, blijkbaar vanwege het loskomen van alle vakantiegeld bij de mensen, dus opeens veel meer pakketjes.

Bij mijn laatste bestelling geen interactie nodig gehad, maar indien ik in het verleden een vraag had werd die snel en goed beantwoord.

Hi Eric666, bedankt voor je uitgebreide review! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met Belsimpel, maar balen ervan dat je bestelling een aantal dagen vertraagd is. Eén van onze collega's neemt binnen enkele werkdagen contact op om hiervoor een passende oplossing te bespreken! Groet, Myrthe van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops