Megekko

Ik bestel regelmatig bij Megekko voor zowel de kleine als grote aankopen, het aanbod is prima en de prijs ook zeer schappelijk.

De website is prima ingedeeld en overzichtelijk, alleen de filter opties bovenin werken niet altijd lekker op de mobiele versie van de site en andere punten daar kan nog wel wat werk in worden verzet.

Tevens als je een wachtwoord manager gebruikt, wordt bij inloggen het vakje e-mail niet herkend, alleen het wachtwoord vakje waardoor telkens inloggen met copy/paste moet.

Proces van betaling is prima, keuze opties genoeg, ook als je ingelogd zit wordt alles al ingevuld zodat je alleen hoeft te betalen.

Megekko levert (voor mij tenminste) de laatste tijd alleen via DHL, hiervoor alleen met PostNL en had daarover ook feedback ingediend, blij dat ze de feedback ten harte hebben genomen.

Levering van deze bestelling is prima gegaan, altijd netjes verpakt zodat het niet al te veel kan bewegen en producten goed overkomen.

Scorekaart voor Megekko