AlgemeenMegekko heeft altijd wel prima aanbiedingen en prijzen voor componenten. En de service is ook chill, ik had ze laatst een mailtje gestuurd en hun response was vrij snel en ze wilden ook meedenken voor een oplossing. In tegenstelling tot andere klantenservices is die van Megekko echt fijn, ik heb daar al best wat componenten besteld. Ik heb nog niet echt een minpunt kunnen ontdekken, wellicht komt dat nog of misschien ook niet. Ik heb het tot nu toe fijn ervaren en daarom blijft megekko ook mijn vaste site waarin ik mijn componenten blijf bestellen. Het is altijd betrouwbaar.
Verzendingik heb wel een keertje meegemaakt dat de doos van de component onderweg kapot was, zat een deukje in maar de component zelf was wel gelukkig helemaal in orde, ook had ik een keertje dat de levertijd was verplaatst in die richting. Maar voor de rest bij alle andere leveringen van mij waren ze heel goed op tijd. Het is lekker snel, issues die kunnen komen en horen erbij dat is iets menselijks waar zij niets aan kunnen doen. Normaal gesproken top levering.
KlantenserviceKlantenservice denkt mee aan oplossingen en reageert vrij snel. Zoals ik laatst een probleem had met mijn ssd omdat ik niet wist of die compatible was met mijn moederbord, gingen zij met mij mee kijken. En gaven zij mij het juiste advies.