Belsimpel

Tot de laatste bestelling altijd heel positief over deze winkel. Helaas gaat het bij de laatste niet helemaal soepel. Was sterk aan het twijfelen over een toestel en uiteindelijk besloten de gok te nemen. Helaas, de gok was niet juist. Bij Belsimpel geen probleem, je kunt ruilen of retourneren. Dus ik ben het proces ruilen-proces ingegaan. Allemaal heel vlotjes gegaan. Tot ik de bevestiging kreeg: uw annulering is verwerkt.

Niet helemaal de reactie die ik had verwacht. De dag erna in de gelegenheid om langs te gaan bij de winkel in Utrecht. Zij hebben het even opgezocht en wat blijkt, er is geen retour maar een annulering gedaan in Groningen. Kan gebeuren, maakt niet zoveel uit. Toestel dat ik nu op het oog heb komt pas met een paar maanden.

Helaas is de kous nog niet af, want kennelijk is het toestel wel geannuleerd (het geld is al retour), maar het abonnement niet. En dat moet wel, zeker ook omdat een deel van de toestelbetaling daarin zit.

Tja, wat moet ik hierover zeggen. Het is razendsnel. Bestelling net na 21u gedaan en de volgende dag in huis.

Zoals elders toegelicht, de afhandeling van mijn ruilen verloopt niet helemaal naar wens. Het ruilen is per abuis een annulering. Toen ik in de winkel ging navragen hoe het ruilen in z'n werk ging, kreeg ik te horen dat het een annulering was. Achteraf vond ik dat niet erg, dus zo gelaten. Terugbetaling van toestel zou binnen 5 werkdagen worden gedaan (en dat was ook zo), die van het abonnement zou zo'n 14 dagen duren.
Toen ik na die 14 dagen maar eens hard ging zoeken naar een telefoonnummer, kwam ik erachter dat men bij Belsimpel niets met het abonnement heeft gedaan. Die verlenging is dus nog steeds actief, inclusief een stuk toestelbetaling. Zoals ik de klantenservice mag geloven, gaan met nu alsnog de annulering starten. Met mogelijke kosten tot gevolg. Mochten die er zijn, dan moet ik vervolgens ook nog actief een mail gaan sturen naar Belsimpel om daar weer over te klagen. Jammer :-(

Hi Lohost, bedankt voor het delen van je ervaring bij Belsimpel. We hebben je klacht in behandeling genomen en hopen samen dit naar tevredenheid op te lossen. Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops