Max ICT B.V.

Hartelijk dank voor uw feedback, MPIU8686.
Uw mening is voor ons van groot belang en het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was.

Uit uw verhaal merk ik op dat het een en ander helaas is misgegaan met de levering via onze leverancier.

Wij bieden onze oprechte excuses hiervoor aan voor de vertragingen en de miscommunicatie rondom de levering van uw GPU's.
Ook begrijpen wij dat dit voor zowel u als uw klanten voor frustratie heeft veroorzaakt.

Betreft zendingen kan het zo zijn dat wij inderdaad niet zelf sturen, dit verschilt echter per product.
Een deel van aangeboden producten komen vanuit ons eigen magazijn, het ander deel vanuit onze leverancier, dit om een breed assortiment aan te bieden.

Wel danken wij u graag voor uw feedback betreft vriendelijkheid en behulpzaamheid en antwoorden op mails.

Mocht u in de toekomst ons een tweede kans willen geven zullen wij deze met beide handen oppakken en staan we graag voor u klaar om u van informatie te voorzien, voor, tijdens en na een bestelling.

CvL - MaxICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops