Azerty

Verwijzingen via de Pricewatch werken goed, duidelijke productpagina's. De getoonde levertijd-indicaties klopten, ook van de items die waren gemarkeerd als "op voorraad bij leverancier".

Het filteren van items bij de webshop is wat onhandig, omdat de filteracties bij elke klik direct uitgevoerd worden. Je kunt niet eerst een paar vinkjes zetten om een "range" te selecteren.

De betaling verliep eenvoudig via Ideal, maar dat mag tegenwoordig eigenlijk ook geen issue meer zijn. Binnen een paar minuten na afronden was ook de bestelbevestiging binnen.

De verzending zelf was uitstekend, goed ingepakt en een neutrale verpakking.

De bestelde artikelen zaten allemaal in hun originele, gesealde en onbeschadigde verpakking.

Inloggen voorafgaande aan het bestellen lukte niet direct ivm "te lang niets gekocht". Uiteindelijk is het wel gelukt, maar op een vraag daarover heb ik nooit antwoord gekregen van de klantenservice. Daarom geen "uitstekende" beoordeling.

Alle geleverde producten werken naar tevredenheid, dus voor deze order is verder contact met de klantenservice waarschijnlijk niet nodig

De levering was keurig op tijd, en ik heb ook tussentijdse updates via de mail ontvangen (overgedragen aan de pakketdienst, etc.)
Vooraf was al duidelijk aangegeven dat de levertijd van het laatst binnenkomende deel bepalend zou worden voor de levertijd, er zou geen sprake zijn van meerdere deelleveringen.

Het pakket was zeer goed verpakt, in een neutrale verpakking. Alles was tegen schuiven geborgd door opvullen van alle loze ruimte met luchtzakken.

De verzenddoos had een stukje kleiner kunnen zijn voor de betreffende inhoud, maar dat is dan ook het enige puntje wat ik op de verzending heb aan te merken.

Het inloggen bij de site lukte niet in één keer, ivm te lang niets besteld. Ik had daar een vraag over, maar daar heb ik via de klantenservice geen enkele reactie op gehad. (niet eens een ontvangstbevestiging).

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaringen en de gedetailleerde feedback. We zijn blij te horen dat de verwijzingen via pricewatch, de product pagina's en de levertijd-indicaties naar tevredenheid waren. Ook goed om te weten dat de betaling vlot verliep en de verzending van de bestelling uitstekend was.

Jouw feedback is waardevol voor ons en we zullen bekijken hoe we het filterproces kunnen verbeteren, zodat het mogelijk wordt om meerdere opties tegelijk te selecteren voordat de actie wordt uitgevoerd.

Wat betreft de inlogproblemen en de afwezigheid van een reactie van onze klantenservice: onze excuses dat je geen terugkoppeling van ons ontving. Mocht je deze vraag in het weekend hebben gesteld, dan kan dit de aanleiding zijn. We zijn in het weekend minder goed bereikbaar is, wat soms kan leiden tot vertragingen in onze reacties.

We zijn blij dat alle geleverde producten naar tevredenheid werken. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar.

Stijn
Azerty Klantenservice