Coolblue.nl

Ik had dit keer helaas een slechte ervaring met Coolblue. Zeer teleurstellend want een reden om voor Coolblue te kiezen was juist snelle levering en adequate klantenservice.

Ik zou de laptop daags na bestelling 's avonds geleverd krijgen, had afspraken verzet voor die avond en had ook al een bericht van Coolblue ontvangen dat hij die avond werd geleverd, maar bleek voor niets te wachten. Het werd een nachtmerrie van miscommunicatie tussen Coolblue en Post.nl. Ik heb 6 X naar Coolblue moeten bellen, kreeg telkens een andere medewerker, en pas de 6e medewerker kreeg door waar de fout zit: Post.nl levert dit product niet 's avonds. Uiteindelijk kreeg ik de laptop 5 dagen later overdag geleverd. Tijdens het telefonisch wachten op een antwoord van de medewerker werd tot 2 X toe de verbinding verbroken, de eerste keer belde ik opnieuw, kreeg toen dus weer een andere medewerker die mij ook niet kon doorverbinden met degene die het voor mij aan het uitzoeken was. Echt Kafkaesk / de paarse krokodil.

Ik vond het onprettig dat de klantenservicemedewerkers zo popie-jopie bleven tutoyeren en hi en hoi Ellen bleven zeggen, terwijl ik duidelijk aangaf dat ik ontevreden was, hen niet ken, en zelf vousvoyeerde. Ik had deze feedback aanvankelijk rechtstreeks aan Annemijn, baas klantervaring gemaild, omdat ik geen zin had hier op Tweakers een account aan te maken, e.e.a. had mij afgelopen week al meer dan genoeg tijd en energie gekost. Maar die mail bleek undeliverable... kortom nog meer Kafka. Dus toch maar een account hier aangemaakt.

Hi, Wat rot om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service. Dit is niet helemaal verlopen zoals we beide hadden gehoopt!

Ik raad je aan jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen.

Met een glimlach,
Coolblue