AlgemeenBestel je hier meerdere GPU's wat al snel over een serieus bedrag gaat, deze staan leverbaar en op voorraad. Verwacht je dat deze snel gaan geleverd worden, na een week nog niks. Dan contacteer je hen, moeten ze blijkbaar nog van een leverancier komen. Ondertussen sta ik hier met builds van mensen die vanaf dat moment mij wekelijks zitten contacteren of het al in orde is. Na 3 weken nog niks, mensen beginnen zeer ongeduldig en kwaad te worden en hun geld terug te vragen, daarna eisen met dreigingen. Maar het geld zit bij Max ICT .. blijkbaar konden zij dus toch niks leveren, want 2 maand later stonden we nog even ver. Dan begint de terugbetaling .. hier heb ik nog eens 3 weken op mogen wachten .. want weer was er blijkbaar een vergissing gebeurt .. ondertussen hadden 3 mensen al klacht tegen mij ingediend dat ik hen opgelicht had, allemaal door Max ICT
Uiteindelijk mijn geld terug gekregen, maar dit doe je niet met je klanten.
Zij verzenden niks, maken wel een verzendlabel aan en dat is het dan ook.
KlantenserviceZij zijn wel vriendelijk en behulpzaam, antwoorden op je mails.Maar het is gewoon de werking van dit bedrijf waar iets niet met klopt. Ik ben naar de toekomst toe zeer terughoudend om hier ooit nog iets te bestellen. Dit is trouwens niet de eerste keer dat er soortgelijke problemen zijn met zogezegd niet leverbare goederen terwijl ze wel gewoon op jullie webshop te koop staan.
Hartelijk dank voor uw feedback, MPIU8686.
Uw mening is voor ons van groot belang en het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was.
Uit uw verhaal merk ik op dat het een en ander helaas is misgegaan met de levering via onze leverancier.
Wij bieden onze oprechte excuses hiervoor aan voor de vertragingen en de miscommunicatie rondom de levering van uw GPU's.
Ook begrijpen wij dat dit voor zowel u als uw klanten voor frustratie heeft veroorzaakt.
Betreft zendingen kan het zo zijn dat wij inderdaad niet zelf sturen, dit verschilt echter per product.
Een deel van aangeboden producten komen vanuit ons eigen magazijn, het ander deel vanuit onze leverancier, dit om een breed assortiment aan te bieden.
Wel danken wij u graag voor uw feedback betreft vriendelijkheid en behulpzaamheid en antwoorden op mails.
Mocht u in de toekomst ons een tweede kans willen geven zullen wij deze met beide handen oppakken en staan we graag voor u klaar om u van informatie te voorzien, voor, tijdens en na een bestelling.
CvL - MaxICT