Informatique

Op 19-12 een Apple USB-C kabel gekocht bij Informatique. Na minder dan 6 maanden is aan beide kanten de aanhechting van de kabel van de connector losgekomen.

Ik heb vele andere Apple-producten/kabels en uiteraard ben ik ermee bekend dat deze na veel gebruik uiteindelijk kabelbreuk kunnen gaan vertonen. Dit is echter een totaal ander verhaal: niet de kabel is gebroken maar de aanhechting (het kunststof). Het kunststof lijkt uitgedroogd te zijn of iets dergelijks. Duidelijk een constructiefout of slechte batch. De kabel is bovendien weinig gebruikt en nooit vervoerd.

Situatie uitgelegd aan de klantenservice en foto's toegezonden. Er werd resoluut beweerd dat dit gebruiksschade is en geen enkele oplossing geboden, ook niet na vriendelijke en duidelijke toelichting van mijn kant.

Zeer teleurstellend.

UPDATE 11/6: naar aanleiding van deze review en onderstaande reactie van Informatique contact gehad en alsnog een oplossing geboden. Vandaar beoordeling aangepast naar "voldoende"

Geen oplossing geboden voor een probleem dat duidelijk niet mijn schuld was. Opzich redelijk vriendelijk te woord gestaan maar wel direct een verhaal over gebruiksschade en aannames over gebruik van de kabel die niet klopten.

Beste Wortelsap,

We vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent over de geleverde service vanuit onze klantenservice en onze klachtenafdeling zou graag naar de case willen kijken om te zien of er alsnog een oplossing geboden kan worden.

We willen je daarvoor vragen om een mail te sturen naar klacht@informatique.nl met daarin de foto's en je klantgegevens.

Alvast bedankt hiervoor en onze excuses voor het ongemak.

Informatique klantenservice

Scorekaart voor Informatique