AlgemeenZoals in andere reviews te lezen; je wordt misleid dat het artikel voorradig is en de volgende werkdag verstuurd wordt.
Een product besteld die de volgende dag bij mij in huis zou zijn. Na mijn bestelling is het product niet meer op voorraad. De dag erna is het product nog steeds niet verzonden. Ik vraag aan de klantenservice of zij verwachten het product nog op te sturen. Vervolgens zeggen zij dat het DHL servicepoint dat ik gekozen heb niet beschikbaar is. Erg vreemd, want ik haal daar altijd mijn DHL paketten op. Sterker nog, op dezelfde dag heb ik daar een ander pakket opgehaald van DHL!
Als er echt een issue is met DHL, waarom krijg ik dit van paradigit te horen en niet DHL zelf?
Ik vermoed dat het product niet op voorraad is en dat ze mij prioberen aan het lijntje te houden. Ik heb er geen hard bewijs voor maar wel jarenlange evaring met webshops en mijn onderbuikgevoel zegt dat ik beter mijn bestelling kan annuleren.
Vermijd deze webshop!
Het product werd niet verzonden binnen de geadverteerde tijd dus false advertising.
KlantenserviceIk heb sterk het gevoel dat de klantenservice niet helemaal eerlijk tegen mij is.
Beste infinitely,
Wij zouden graag met je in contact komen om na te gaan wat er aan de hand is en waar mogelijk de situatie te verduidelijken.
Als je hier voor open staat zouden wij je graag willen vragen om contact met ons op te nemen via email zodat we je hopelijk nog verder kunnen helpen.
In het onderweg van je email kun je dan aangeven dat je contact opneemt naar aanleiding van je review op Tweakers.
Ik hoop dat we je nog verder kunnen helpen!
Dave
Team Paradigit