AlgemeenOkay, bestelling geplaats voor een nieuwe zelfbouw computer. Heb hier vaker besteld en de service is super. Onlangs was een HD genseuveld, opgestuurd en binnen paar dagen een nieuwe gekregen. Niet moeilijk doen, gewoon effectief, snel, bere goede service. Nu die computer onderdelen binnen een paar dagen in huis, super goed verpakt, netjes en accuraat.
De kast die ik had besteld bleek 4.5 mm te smal voor de mega processor koeling. Heel makkelijk op de website een retour aangevraagd, gisteravond een andere behuizing besteld en vandaag alweer binnen. Zo goed kan het gaan dus. Voorbeeld voor heel veel andere bedrijven. Mijn zoon gaat straks ook bij Megekko bestellen, goede service, snel, eerlijk en hele scherpe prijzen. Dus echt een aanrader
Zeer snelle levering en ontzettend goed verpakt. Ook de aangegeven tijd dat het bezorgd zou worden klopte dus ik ben heel tevreden
KlantenserviceZoals ik hierboven heb omschreven over de defecte harde schijf....gewoon heel erg goed. Geen gezeur maar gewoon eerlijke handel.