Azerty

avatar van psy
psy Karma 52,1K

Als ik een pakket bestel, en naar een pakketautomaat laat sturen bij mij om de hoek, dan verwacht ik die ook in de automaat, niet 5 kilometer verderop.

Niet verschuilen achter "Dat doet PostNL", Jullie zijn verantwoordelijk voor de verzending. Voor mijn part bieden jullie die mogelijkheid gewoon niet meer. Maar dit KAN ECHT NIET.

Beste,

We begrijpen je frustratie volledig en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering van je pakket.

Je mag er inderdaad van uitgaan dat een pakket dat naar een pakketautomaat bij jou in de buurt gestuurd wordt, ook daadwerkelijk daar terechtkomt en niet kilometers verderop. We begrijpen dat dit uiterst vervelend en onpraktisch is.

Hoewel de daadwerkelijke levering door PostNL wordt verzorgd, erkennen we dat wij als verzender de verantwoordelijkheid dragen voor een correcte bezorging. Soms kan het helaas voorkomen dat een pakketautomaat vol is, waardoor het pakket naar een ander pakketpunt wordt gebracht. Dit is natuurlijk verre van ideaal, en we begrijpen dat dit voor veel ongemak zorgt.

Helaas kan ik op basis van jouw gegevens niet de juiste bestelling achterhalen. Om onze service te verbeteren, willen wij dit graag uitzetten bij PostNL. Zodat wij in de toekomst soortgelijke situatie kunnen voorkomen of verbeteren.

Wil je jouw bestelgegevens mailen naar review@azerty.nl? Dan pakken wij dit verder op!

Stijn
Azerty Klantenservice