Megekko

Onlangs ging mijn moeder op vakantie; ze vloog op een woensdag naar haar bestemming. De maandag daarvoor hebben we samen besloten om een nieuwe iPad voor haar te bestellen, aangezien haar vorige alweer vijf jaar oud was. Na wat prijsvergelijkingen kwamen we uit bij Megekko. Uit ervaring wisten we dat als er bij een product staat "Levertijd 1 dag," dit meestal klopt. De prijs van de iPad was ook een stuk goedkoper dan bij de concurrentie. Prijs en snelheid gaven de doorslag om bij Megekko te bestellen. Onze jarenlange ervaring met deze webwinkel gaf ons het vertrouwen om hier te kopen.

De betaling ging gemakkelijk met de creditcard, zonder extra kosten, wat bij veel andere webshops wel het geval is. Als extra geluk had dit product ook nog eens gratis verzending. De levertijd van één dag betekende dat de iPad op dinsdag al geleverd werd. Mama is superblij met haar nieuwe iPad, en ik ben blij dat ik haar hiermee heb kunnen helpen. Bedankt Megekko voor het jarenlange vertrouwen!

De verzending bij Megekko is altijd in orde. Als er staat "1 dag levertijd," dan klopt dat in 99% van de gevallen. Dit zeg ik als jarenlange trouwe klant die redelijk vaak bij deze webwinkel bestelt.

Voor mijn iPad heb ik de klantenservice nog niet hoeven te benaderen. Voor andere aankopen ben ik altijd goed geholpen, en de garantie is steeds zonder problemen geleverd. Kortom, uitstekende service.

Scorekaart voor Megekko