PrintAbout.nl

avatar van AOC
AOC Karma 52,2K

Na een bestelling wordt je de volgende dag opgebeld voor upsell doeleinden.

Op zich wel vriendelijk en niet dwingend maar totaal ongewenst in mijn geval. Leer je doelgroep kennen kan ik adviseren.

Misschien handig voor iemand die nog nooit een printer heeft aangeraakt maar een kwetsbaar persoon zal erintrappen en denken dat het handig is om extra cartridges op de plank te hebben. Als je niet veel print ben je zo 5 jaar verder al dan niet langer.

Het zou fijner zijn als er een opt-in komt voor dit soort praktijken, of opt out

Nieuwe printer besteld en de volgende dag werd ik gebeld of ik geen cartridges voor de printer nodig had. Euh nee, anders had ik die wel besteld en ze zijn gewoon inbegrepen bij de printer.

Volgens mij heb ik geen toestemming gegeven om mijn gegevens te gebruiken voor upsell doeleinden. Uitermate vervelend

Als ik een auto koop hoop ik ook niet dat het bedrijf de volgende dag al over banden, filters of olie gaat beginnen

Beste klant,

Wat goed dat je de tijd genomen hebt om deze review te plaatsen. We stellen je eerlijkheid op prijs!

Onze verkoopafdeling denkt graag met je mee en bellen dan ook voor een stukje service. Heel veel klanten waarderen dit enorm, maar dit kan natuurlijk per persoon verschillen. Je bent natuurlijk altijd vrij om nee te zeggen, want ook dat is bij ons gewoon een antwoord. We wensen je heel veel print-plezier met de printer. Geniet van het zonnetje vandaag :-)

Elma,
Team Webcare | PrintAbout